Stora fester, lokaler och catering

Att bo i lägenhet och hålla i ett stort firande, det är inte det lättaste. För det är i stort sett omöjligt att vara hemma i lägenheten, för hur ska alla få plats utan att behöva stå på varandra? Då får man hyra en lokal istället men då blir det jobbigt att laga mat och sen åka med maten dit. Det blir helt enkelt väldigt mycket krångligare och väldigt mycket mer att syssla med och att göra. Det man kan göra är att helt enkelt se till att åtminstone beställa catering för att slippa laga maten på egen hand.

Jag röstar alltid för catering i sådana lägen. Faktiskt i de flesta lägen när det handlar om att laga mat till väldigt många eftersom det blir ett sådant stort projekt om man ska göra det själv. Så är det ändå oftast godare om man beställer catering, om man väljer en bra restaurang då. Jag brukar alltid beställa från Mörlanda Livs, tycker att de är väldigt bra.

Vet att det finns de som ogillar catering för att de inte tycker om att äta kall mat, men det går att beställa det varmt också. Kanske inte från alla ställen, men från Mörlanda Livs i alla fall. Så får man maten serverar i sådana där bunkar som gör att den håller sig varm så att man kan äta varmt trots att man har köpt det från en restaurang snarare än att ha tillagat det på egen hand.