Egen eller professionell bilvård

Det är tur att det finns professionell bilvård att tillgå, för jag är inget vidare bra på att tvätta och putsa bilar på egen hand. Men jag tycker att det är kul och viktigt att ha en ren bil och att det gör väldigt mycket. Men jag har varken tid eller ork eller intresse för att hålla på med bilen på egen hand. Då överlåter jag hellre det ansvaret till några som jobbar med det, så som personer på bilverkstäder som faktiskt är utbildade för att syssla med bilvård. Och är de inte utbildade så har de i alla fall ett väldigt stort intresse för det.

Bilvård kommer i olika nivåer och omfattning, det är som med rekond, det finns det som verkligen gör rent hela bilen och det som endast gör rent mindre delar av den, kanske bara utsidan med en lättare biltvätt. Jag brukar lämna in bilen för bilvård i Hisings Backa och då blir det hos No. 1 Bilvård. Har haft bilen där inne tre eller fyra gånger nu tror jag och det går fort för dem att tvätta bilen och sen när jag får tillbaka den så har den där härliga nybilslukten. Och så är det polerad och lackerad utanpå och får en sån där fin yta som gör det svårt för smuts och insekter att fastna. Det är helt enkelt helt perfekt.

Vet inte om det är någon av er som brukar ta del av professionell bilvård eller om ni brukar göra det på egen hand, för gör ni det själva så är det en sak men i annat fall rekommenderar jag No. 1 Bilvård till er i Hisings Backa.