Trädgårdsdesign och underhåll

Det kan inte bara vara jag som tycker att det är svårt med trädgårddesign. För tycker att så fort jag hittar några fina blommor som jag tycker skulle gå bra ihop och börjar läsa om dem så passar de inte alls ihop och kommer att kväva varandra eller trivs inte alls i samma väta eller temperaturer. Varför ska det vara så svårt. Förstår att man behöver utbilda sig för att bli trädgårdsdesigner nu, att det faktiskt är ganska mycket att tänka på.

Tror faktiskt att jag ska ta och prata med någon från Lejdinge Trädgård & Interiör AB, för jag vill få ordning på trädgården, det vill jag verkligen, men känner samtidigt att jag nog behöver hjälp av någon som kan trädgårdsdesign för att det ska bli bra. Har pratat lite med en designer från Lejdinge Trädgård & Interiör AB och de verkar inte ha några som helst problem med att komma ut till mig i Täby för att hjälpa mig här. Så det känns bra, hoppas på att det kommer bli bra också. Men det är klart att man aldrig kan vara säker.

Egentligen kanske det inte är trädgårdsdesignen, anläggningen och planteringen, inget av det som är problemet egentligen. Det kan mycket väl vara så att det faktiska problemet hamnar på mig sen, det med att hålla efter i trädgården och se till att det verkligen fortsätter att växa och gro och håller sig snyggt och vid liv. Om inte annat så kanske jag kan ringa hit några trädgårdsmästare från Lejdinge Trädgård & Interiör AB, de har ju ändå sitt kontor här i Täby så det är ju nära för dem att komma förbi.

Du gillar kanske också...