Tillgängligheten för hemstädningen

Egentligen är det nog ingen vidare skillnad på hemstädning och veckostädning. Det är bara det att vi vanliga människor kallar städningen vi gör veckovis för veckostädning medan städföretag kallar det för hemstädning för att förtydliga att det handlar om städning av privata hem. Men många gånger kan de städa åt både privatpersoner och företag så jag antar att det är ganska bra att de förtydligar det så också.

Jag tycker att det är en bra idé faktiskt, det här med att det har blivit mer tillgängligt med hemstädning i Västerås, så att allt fler kan få hjälp med att städa. Så att det inte bara är städföretag som kan få hjälp med att städa utan att vi andra också kan få det, för det underlättar väldigt mycket. Att det dessutom dyker upp fler och fler städföretag så att konkurrensen mellan dem blir större så att priserna blir lägre, det är jag också för. Här i Västerås finns det till exempel en egen liten städfirma, Städo, och det blir så mycket lättare när man har en städfirma i samma stad så att de inte behöver komma så långt ifrån eftersom det är väldigt många extrakostnader som de lägger på då.

Jag har faktiskt känt mig lite lockad för att ta professionell hjälp med hemstädning, men har inte gjort det än, men har funderat på det och tänkt att det nog skulle kunna vara något för mig. Av alla olika saker som man kan syssla med så kan man då få lite klarhet kring vad det faktiskt exakt är det innebär för en i just det läget.

Du gillar kanske också...